Remodeling of apartment in Gaia, Portugal

Private Spaces

A turnkey project that involved all the remodeling and renovation processes of a T2 apartment in São Félix da Marinha, Vila Nova de Gaia.

For a balanced and peaceful environment, we created a wider space with modern design elements, like light colors such as white and beige, and with traces of nature.

By choosing an ample space between the social rooms and the entrance hall, through an open space design, it allowed the creation of a space that communicates and provides the coexistence of all residents.

The featured piece of the design is the swivel chair, with an avant-garde design, that gives a contemporary and innovative touch to the open space.
We use our own and third-party cookies to offer you a better experience and service. To know which cookies we use and how to disable them, read the cookies policy.
By ignoring or closing this message, and unless you have disabled cookies, you agree to its use on this device.