Dental Clinic in Oporto

Public spaces

Project to renew the company's image and an obsolete space of a dental clinic, which included the recovery of furniture and the creation of a concept design of the space.

To transform the office into a welcoming, comfortable, and professional space that would instill well-being, tranquility, and good energy, the space was optimized and decorated.

White was the base color of the whole design, thus reinforcing the image of a professional and clean space. But the choice fell into a creamy white tone, far from the cold shade, which combined with the warmth of the wood produces comfortable, and modern environments.
Also, the white color reinforces the artificial lighting, leaving the space more luminous and calm.
We use our own and third-party cookies to offer you a better experience and service. To know which cookies we use and how to disable them, read the cookies policy.
By ignoring or closing this message, and unless you have disabled cookies, you agree to its use on this device.